U bent hier: Home » Diensten » Offline media

Offline media

In het hedendaagse digitale tijdperk zouden we bijna vergeten dat een tastbaar medium nog steeds zijn charmes heeft.

Een visitekaartje afgeven na een succesvolle meeting. Die ene affiche die in het oog springt terwijl je in de auto zit. Briefpapier dat door een klein detail een beter overkomen presenteert. En ga zo maar door.

Logo ontwerp

Een logo is een visuele weergave van uw visie en waarden naar de buitenwereld toe. Het is snel te herkennen en kan eenvoudig geassocieerd worden met uw bedrijf. Het ontwerpen van een logo is niet eenvoudig en net daarom kan u bij mij terecht om dit alles in goede banen te leiden.

Huisstijl

Indien u op zoekt ben naar een globale presentatie van uw bedrijf dan kunnen we samen een totaalpakket uitwerken om uw bedrijf te presenteren. Visitekaartjes, briefhoofden, enveloppen, schrijfblokken en andere behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Evenementen

U heeft een evenement waarvoor u promo wil voeren en dat mag wel eens gezien worden? Dan is er geen betere manier dan aan de slag te gaan met affiches, flyers, stickers, advertenties en zo verder. Voor raad, advies en totale uitwerking bent u aan het juiste adres.

Overig

Een uitnodiging, spandoek, geboortekaart, ... Ook deze zaken verdienen aandacht en worden met veel zorg uitgevoerd volgens uw wensen en verwachtingen.

Afspraak maken