U bent hier: Home » Diensten » Online media

Online media

Vanuit de visie om websites en applicaties op een zo eenvoudig mogelijk manier te beheren is Zelus CMS ontwikkeld dat de stevige basis vormt van deze online projecten. Het zorgt ervoor dat uw website of applicatie snel en efficiënt te beheren is en kan steeds verder uitgebreid worden met nieuwe functionaliteit.

Alles voor de gebruiker

Een gebruiker dient een website te ervaren en net dankzij die ervaring ontstaat er een verbinding tussen gebruiker en inhoud (of product). Het ervaren van een website is een combinatie van verschillend factoren: het ligt aan de stijl van de website, aan de aangeboden inhoud, maar evenzeer aan de manier waarop de website alle inhoud aan elkaar koppelt zodat het één mooi geheel gaat vormen.

Websites en applicaties op maat

Websites en applicaties worden steeds op maat gemaakt volgens uw wensen en samen nemen we alle stappen door om het project succesvol te maken. Alle websites en applicaties zullen uitvoerig getest worden op de meeste courante webbrowsers en besturingssystemen en gebouwd worden met de webnormen in het achterhoofd.

Zelus CMS als basis van uw website of applicatie

Zelus CMS is een eigen ontwikkeld modulair systeem dat het mogelijk maakt zowel klein- als grootschalige websites op een snelle en efficiënte manier op te leveren en te beheren. Aan de basis staan tal van modules en plugins waardoor Zelus CMS flexibel is en steeds kan uitgebreid worden met nieuwe functionaliteit.

Webdesign en interface design

Een mooi en professioneel design is essentieel om de bezoeker te overtuigen uw website actief te gaan gebruiken. Maar even belangrijk is een degelijk interface design wat ervoor zorgt dat de bezoekers nog beter betrokken worden bij de keuze van hun acties. Want een website die er wel goed uit ziet maar niet functioneel is, dat is pas een afknapper!

Mobiele websites door responsive design

Smartphones en tablets zijn overal aanwezig en net daarom is het belangrijk uw website te optimaliseren voor deze mobiele toestellen. Door responsive design toe te passen is het mogelijk één website te optimaliseren voor verschillende toestellen. Dit is een flexibeler manier van werken dan een aparte mobiele website te voorzien. Surf maar eens naar deze website op verschillende toestellen, dan weet u onmiddellijk waarover het juist gaat.

Afspraak maken