U bent hier: Home » Diensten » Zelus CMS

Uw website of applicatie verdient een stevige basis

Zelus CMS is door de jaren heen uitgegroeid tot een stevig systeem om websites of applicaties te bouwen en te beheren. Klein- of grootschalig, meertalig, verschillende gebruikers, ... dankzij de modulaire opbouw van het CMS is het mogelijk al deze zaken en meer toe te passen.

Aan de basis staan verschilllende modules en plugins. Deze bouwstenen zorgen ervoor dat uw website of applicatie op maat kan gemaakt worden en in de toekomst kan uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk de modules en plugins

 

Partners

Bold - Grafisch ontwerp en productie verkiest sinds eind 2011 Zelus CMS als basis voor al hun websites.

Snel en efficiënt

Door de modulaire opbouw is uw website snel omdat enkel wat echt telt aanwezig is. Daarnaast worden de pagina's van uw website of applicatie ook gecached waardoor deze nog sneller ingeladen worden. Voor de bezoekers van uw website leidt dit tot een snelle ervaring.

Zowel klein- als grootschalige websites en applicaties

Nog een voordeel van de modulaire opbouw is dat Zelus CMS kan toegepast worden op zowel klein- als grootschalige websites en applicaties. Nieuwe functionaliteit in de vorm van modules of plugins kunnen op een eenvoudige manier toegevoegd worden. Dit voorkomt dat uw website of applicatie volledig opnieuw zou moeten gebouwd worden.

Gemakkelijk om te beheren

Het administratie paneel van Zelus CMS is ontworpen op een goed uitgedacht grid-based interface. Deze interface zorgt ervoor dat alles overzichtelijk blijft en de verschillende modules op een gelijkaardige manier te beheren zijn. Dit zorgt ervoor dat u meer kan doen op minder tijd.

Standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines

Standaard is Zelus CMS voorzien van een basis functionaliteit om aan zoekmachine optimalisatie te werken. Want zoekmachine optimalisatie is nu eenmaal geen exacte wetenschap.

Afspraak maken